Saturday, 4 February 2012

kesempurnaan dalam kekurangan

assalamualaikum kawan-kawan..^^

mesti seronok kan hidup ni bile semua benda sempurna..then bile dah seronok mesti sorang pon takde rase nak sedih2 kan?? manusia,,normal la kot,nak semue yg perfect !  :) tapi tak mencabar lah hidup ni kalau takde kesusahan,kesenangan,kegembiraan,kesedihan,kekecewaan dan bermacam jenis ke lah senang cerite..bak kate orang "asam garam kehidupan" nak tak nak kite kene telan jugak lah kan,baru la terase pahit dan manisnye hidup ni..erk..asam n garam ade rase manis dan pahit ke?? :)

kesemua diatas ni adalah makna istilahan tajuk kt atas tuh..ape korang ingat senang ke nk syaroh makne ayat?? haha .tak sie-sie mak aku hantar jauh-jauh..tengok sekarang dah pandai mensyaroh pulak,, hehe.just joke..okey lah,entry kali aku nk sambung sikit pasal gambar filem yg nampak indah dan cantik luaran. tapi ingat ! tak semua sempurna..terkadang tu ade jugak gambar yg menyakitkan mata,hati dan perasaan nih..tak pecaye try tengok gmbar2 ni..

:)
hah..sebelum korang tengok gambar-gambar selanjutnye ape korang rase?? sakit hati kan dapat gambar merah2 cmni..dah la tak dapat nak tengok ape yg ade dalam gambar.. damn !!

limau-limau !

:D



:p

bile dah tengok banyak kali gambar-gambar macam ni aku rase macam unik pon ade jugak..nampak la sikit-sikit kesenian gambar-gambar nih..kan2 :p (tibe2  rase nk bangge) hahaa.. tak tau pulak korang camne.. "tepuk dade tanye selere" lah kan.. :D

sejujurnye,agak sukar untuk aku mengendalikan kamere filem nih..nak dapatkan hasil yg betul2 puas hati,so banyak lah yg kene setting sendiri,kene tau light meter lah,shutle speed lah,apature lah,, itu lah ini lah,dan ade banyak lagi bende yg aku kene tau. huh ! susah~ lagi pulak bile dah gune filem nih rase sayang je nk shoot ikut sesuke hati, yelah bukan nye boleh main delete2..nk preview pon lagi lah tak dapat..nasib la kan.. sape suruh kenal dengan analouge camere tu..haha.

ape-ape pon aku betul2 enjoy bile kenal dengan semua nih..ade jugak la pengubat kesedihan aku..senang kate aku dah betul2 fall in love with analouge camera..hehe ;) boleh kate makan tak reti kenyang,tidur xreti nk bangun2,mandi je tak selalu..hish, banyak pulak aku merepek.. maka habis lah sudah cerite aku kali ni
sekian wassalam..~


*bersabar dalam setiap ape yg kite lakukan,
 pasti kejayaan akan datang..

3 comments:

ryong! said...

err??fall in love??ahakz

ajat fiqrie said...

hehe,, opkoz la,, dah kkenal.. baru la boleh nk fall2 ~ :p

ryong! said...

cet..mntah pink ak..