Saturday, 21 January 2012

exam !

Assalamualaikum.. hai awak2 !! haha..
hmm,, aku rase aku paling lewat kot nak cerite bende alahan budak U nih..
dah takpayah nk citer pepanjang sangat.. buang mase je kot..
korang usha jelah sendiri gambar-gambar musim exam nih..







-ni lah antara muke calon-calon yg akan hadapi exam.. yg atas sekali tuh nampak sangat
tak berape nk ikhlas..siap ade fundo swiss roll ag tuh ! haha.. :D


Actually semua gambar2 nih is my second roll film..
dan aku rase kali kedua punye roll nih lagi smart dari first roll kan ~ huhu.
pendapat korang camne?? 'tepuk dada tanye selera'
 hope korang enjoy ngn citer aku yg tak best nih..(erk tak best pon enjoy ke?).



-jadikan hari ini lebih baik dari semalam
-esok lebih baik dari hari ini
-dann hari-hari mendatang lebih dari hari-harii yg sebelumnya.


sampai di sini sahaja buat kali nih.
wassalamullahalaikum warahmatuhu taala wabarakatuh..^^


-doakan kami di kejauhan-

2 comments:

.eypgonzales. said...

gudluck der ~

stdy smart , jgn nak hard sgt la kan ! :D

ajat fiqrie said...

dah abeh la tok !! haha